duminică, 16 mai 2010

Interfitron, şansa bolnavilor de cancer şi celor cronici

Cand am aflat prima oara despre Interfitron, mi-am dat seama ca poate fi vorba despre o mare descoperire. Era prin 2006 si am citit într-un ziar. Acum nu e celebru, dar a fost omologat produsul între timp şi a ajutat multă lume
Redau aici articolul pe care l-am găsit în Evenimentul din 1 iunie 2006:
"Doctorul Mihai Botez a absolvit Facultatea de Medicină Generală a UMF Iaşi în anul 1979. Cu rezidenţiat în obstetrică şi ginecologie, a fost medic de specialitate la Spitalul Municipal din Paşcani. În anul 1993 a înfiinţat, ca medic principal, Fundaţia Themis-Art, cu cabinetul "Medical Center" din Iaşi. Alături de medicină, printre pasiunile sale s-au aflat chimia, fizica şi matematica, fitoterapia, homeopatia şi terapia cu lumină laser, direcţii care s-au îmbinat fericit în realizarea unor remedii terapeutice de excepţie. Ultimul remediu realizat de dr. Botez se numeşte Interfitron, iar acţiunea sa farmaco-terapeutică porneşte de la concepţia conform căreia orice boală este, de fapt, un deficit bioenergetic dobîndit.

Cu tehnologie laser de ultimă oră – HILT (high laser technologies incorporated), dl dr. Mihai Botez a reuşit inducerea luminii laser într-un supliment nutritiv alcătuit din – Yucca elata (165 mg), Spirulina platensis (400 mg) şi Hippophae rhamnoides (ulei de cătină albă, 20 ml). Suplimentul nutritiv, numit Interfitron, este acum brevetat şi are marcă înregistrată: "Cu acest remediu, cantitatea de energie necesară organismului aflat în deficit bioenergetic se echilibrează spontan, rămînînd doar timpul necesar refacerii metabolismului general sau local şi cel afectat răgazului regenerării ţesuturilor sănătoase, care vor prelua parţial/total activitatea celulelor distruse sau compromise tranzitoriu. Remediul îmbunătăţeşte clinic starea generală a bolnavilor prin reducerea fenomenelor patologice, controlîndu-se eficient şi în mod continuu distribuţia bioenergetică în ţesuturile afectate".

La Medical Center Iaşi sînt cunoscute cazurile şi mărturiile unor bolnavi care s-au vindecat cu Interfitron: Theodor Burghelea de 70 de ani – cancer de prostată şi astm; Ana-Maria Ţîrdea de 20 de ani – mastoză chistică masivă la ambii sîni; Ion Lungu – hepatită cronică persistentă şi adenom de prostată, obs. leucemie; Petru Rediu de 55 de ani – hepatită cronică persistentă (tip C), diabet zaharat (tip II) şi adenom de prostată; Gârleanu Sofia de 50 de ani – hepatită cronică persistentă, obs. ciroză hepatică, toţi din zona Moldovei.

Dr. Mihai Botez ne-a spus că "Interfitron este indicat şi în afecţiuni grave ale metabolismului general şi local, beneficiind de tratament hepatitele cronice fără rezultate prin terapii uzuale, reumatismele cronice, bolile tumorale benigne şi maligne (inclusiv ale sîngelui), afecţiuni cu implicarea gravă a unui deficit sau exces bioenergetic, precum şi alte afecţiuni de acest fel, de etiologie necunoscută, cu evoluţii îndelungate şi prognostic rezervat; de asemenea, efecte deosebite s-au remarcat în profilaxia tumorilor, a stresului, a maladiilor polisimptomatice iatrogenice şi criptogenetice".

Remediul nu are contraindicaţii. Totuşi, spune dr. Botez, sînt necesare unele precauţii în administrarea sa la bolnavii care au suportat şi tratamente cu radiaţii ionizante sau cu citostatice, la care s-a constatat o eficienţă mult diminuată, presupunînd administrarea unor doze majorate, ce urmează a fi stabilite prin evaluarea parametrilor clinici şi de laborator.

Interfitron nu va fi administrat în obiecte metalice, iar "dacă după 30 de zile nu se vor constata modificări favorabile importante ale tabloului clinic, atunci se va proceda la o reevaluare clinică şi paraclinică a bolnavului, hotărîndu-se dacă se va continua sau nu tratamentul". Nu se va renunţa la regimul igieno-dietetic impus de medicul alopat, cu sugestia ca atunci cînd este posibil, alimentele să provină din surse dietetice verificate, eventual să se ţină un regim vegetarian, măcar în primele 30 de zile, ceea ce creşte randamentul tratamentului. Reacţii adverse nu au fost constatate dar, "după primele 2-3 zile de tratament, pot apărea stări particulare neplăcute, ce trebuie interpretate însă ca o reacţie favorabilă a organismului aflat în deficit bioenergetic dar şi o premisă în plus spre a continua tratamentul şi că echilibrul bioenergetic a fost obţinut". Remediul trebuie ferit de lumină şi căldură dar şi de alte eventuale radiaţii. Se păstrează închis ermetic în ambalajul original, la 15EC şi se administrează cu o pipetă sterilă. "În bolile tumorale operate dar fără iradiere şi tratamente cu citostatice, se iau cîte 5 picături de 2 ori/zi, sublingual, între mesele principale (orele 11.00 şi 16.00). Dacă după 48-72 de ore starea generală şi simptomele manifestate nu se ameliorează evident, se dublează doza; la fel se procedează şi la bolnavii iradiaţi sau care urmează tratamente cu citostatice. În celelalte afecţiuni precizate, doza va fi aceeaşi, la aceleaşi ore, dar fără a se dubla. Ca observaţie valabilă pentru toate cazurile, tratamentul trebuie continuat, obligatoriu, cel puţin 30 de zile. În cazul afecţiunilor cronice, tratamentul se impune a fi urmat minim 90 şi maxim 150 de zile. Bolnavul nu trebuie să mănînce şi nici să bea apă cu o oră înainte şi cu o oră după administrarea remediului", ne-a spus dl dr. Botez.

De menţionat că, acest remediu nu se comercializează pe piaţa medicamentelor sau a remediilor naturiste şi se găseşte doar la Medical Center Iaşi. Este utilizat la tratamente în schimbul unor donaţii cu care se acoperă cheltuielile pentru bolnavii proveniţi din categoriile defavorizate ale populaţiei".
Nu se găseşte la farmacie şi nu e chiar uşor de obţinut, dar pentru cei care au cu adevărat nevoie, iată unde puteţi întreba de acest preparat minune:
Medical Center "THEMIS ART"
Dr. Botez Mihai - 0741.190.974
Dr. Pirvulescu Ioan - 0745.675.480
Dr. Frunza G. Florin (consultant stiintific on-line) - 0788.125.888
Str. Luca Arbore nr. 10 A - Iasi, Romania




 
Naturalissa - Free Blogger Templates, Free Wordpress Themes - by Templates para novo blogger HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords